Monday 13 August 2012

Third place for the owls ● Locul trei pentru bufnițe ● Harmadik hely a baglyoknak

(C) Aquasport
As mentioned in previous post, Szentes had hosted the amateur and pro old boys tournament last few days. There were 34 matches in 3 groups.

The team Transylvanian Owls, composed of coaches from both water polo clubs in our home town, plus others including the city's deputy mayor, have achieved third place in third group!

Congrats, owls :)  !

După cum am amintit în nota trecută, Szentes a găzduit turneul old boys cu echipe de amatori și profesioniști. Au fost 34 de meciuri in 3 grupe.

Echipa Transylvanian Owls (Bufnițe Transilvane) compus din antrenorii ambelor cluburi de polo din orașul nostru plus alții, inclusiv viceprimarul orașului, s-a clasat pe locul trei jucând în grupa trei!

Felicitări bufnițelor :) !

Meciurile au fost jucate în patru sferturi de 5 minute, limită de vârstă nu a fost, și citând sloganul organizatorilor, de la copii până la moarte :) oricine putea juca, dacă avea anduranța necesară. Organizatorii au subliniat că pe lângă polo pe apă și distracția a fost element obligatoriu al concursului.

Odihnă plăcută bufnițelor și spor la treabă în piscinele orașului nostru!

Mint ezelőtti bejegyzésünkben említettük, Szentesen a múlt hétvégén került sor a huszonegyedik vízilabda öregfiúk SAS-tornára, amelyre amatőr és profi csapatok is benevezhettek.

A mérkőzések 4x5 perces játék idővel zajlottak, amúgy tulajdonképpen korhatár nem volt, a szervezőket idézve gyerek kortól a halálig bárki jelentkezhetett, aki bírta szusszal. A játékokat a csapatok erősségére való tekintettel több csoportra osztották.

A csapat a marosvásárhelyi vízilabda klubok edzőiből is állt és megtalálhattuk a város alpolgármesterét is a játékosok között. Nem volt azonban itt protokoll, csak meló azaz vízilabda jutott ki bőven mindenkinek :)

Összesen 34 meccset játszottak a torna alatt, és a rendezvény felhívása alapján nem csak a vízilabda, hanem a szórakozás is kötelező alkotóelem volt...

A harmadik csoportban játszottak négy másik csapattal, amelyek nem kevésbé hangzatos nevekre hallgattak: e csoportban voltak bizony Bajnok Fókák, Gépállatok, klórozott medencében erejüket próbára tevő Édesvízi Planktonok és még Istenek is...

A srácok a harmadik hellyel büszkélkedhetnek a III. csoportban! Gratulálunk, baglyok!

Kívánunk kellemes pihenést a vízilabdától és szórakozástól kifáradt srácoknak és további minden jót a marosvásárhelyi uszodákban!

No comments:

Post a Comment